Go back

Senne Van Dooren mag jaartje rijpen bij Berchem Sport

tekst en foto: Martijn De Jonge

Na Nicolas Orye stalt Waasland-Beveren een tweede jongeling een jaartje elders. Senne Van Dooren gaat tot het einde van het seizoen bij Berchem Sport voetballen. Berchem komt uit in de eerste amateurreeks.

Van Dooren kreeg afgelopen seizoen, vlak voor de play-offs, te kampen met een enkelblessure. Op die manier zag hij de kansen, die hij ongetwijfeld zou gekregen hebben, voor zijn neus wegglippen. De sportieve cel is ervan overtuigd dat Van Dooren bij Berchem de nodige ervaring zal opdoen die hij nodig heeft om volgend seizoen mee te dingen naar een basisplaats bij Waasland-Beveren. Iedereen van de sportieve staf gelooft in de kwaliteiten van de jonge verdediger en is ervan overtuigd dat het voor hem een positief verhaal wordt. Van Dooren heeft nog een contract tot 2019.

We wensen Senne heel veel succes in zijn nieuwste uitdaging.