Go back

Stage Doorwerth 2017-2018

tekst en foto: Martijn De Jonge

De spelers zijn deze ochtend vertrokken naar Nederland voor de zomerstage in Doorwerth. Het programma zit propvol met trainingen, de spelers zullen weten wat te doen. In verschillende media verscheen informatie over de oefenwedstrijden. Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat iedere oefenpartij achter gesloten deuren zal plaatsvinden. Morgen wordt tegen Steau Boekarest geoefend, zaterdag tegen Club Brugge. Verslagen, met tekst en fotomateriaal, kan je uiteraard vinden op onze website en social media.

Weet dat wij als club ook het liefst met supporters spelen. We zijn echter niet de enige instantie die daarover beslist, integendeel. Uiteindelijk ligt de eindverantwoordelijkheid en eindbeslissing bij de veiligheidsinstanties.