Go back

W-B maakt het bier goedkoper op de Freethiel!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Supporters zijn ongelofelijk belangrijk voor een voetbalclub, dat is een understatement. Bij Waasland-Beveren is dat niet anders, integendeel. We beseffen dat we nog veel meer moeten doen voor onze supporters, we gaan dat ook doen. Geel-blauw gaat, samen met partner AB Inbev, de kwaliteit én kwantiteit verhogen. Zo zullen de supporterscafés beter en mooier worden ingericht; meer geel, meer blauw, meer Waasland-Beveren.

Bovendien zal je vanaf de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen ook halve liters kunnen verkrijgen. Op die manier hoef je minder over en weer te gaan naar de verschillende cafés. Dat is niet alles. Vanaf nu worden de pintjes ook vijf procent goedkoper.  Je betaalt minder per centiliter! Je zal de keuze hebben tussen een biertje van 33 en een biertje van 50 centiliter. Kort samengevat: je krijgt meer voor minder! De actie is geldig voor het Aviacafé, Cibelcafé én het Themacafé.

De samenwerking met AB Inbev gaan we ook opnieuw naar een hoger niveau brengen. Zo gaan er komend seizoen opnieuw meer acties worden georganiseerd waarvan onze supporters gaan genieten!