Go back

Waasland-Beveren – OH Leuven (21/07): praktische informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Morgen staat de laatste voorbereidingswedstrijd op het seizoen 2017-2018 gepland. Geel-blauw neemt het dan op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19.30 op de Freethiel. De scheidsrechter van dienst is Tom Ottevaere.

Ticketing

De abonnees mogen morgen gratis binnen. Niet-abonnees betalen vijftien euro (volwassene) of vijf euro (-16 jarige). Op jouw ticket/abonnement zal een blok – rij – plaats en nummer staan, maar die zijn uitzonderlijk niet van tel. Abonnees uit vak A,B of C die toch op hun plaats willen zitten, mogen de mensen die hun plaats innemen vriendelijk verzoeken een ander plaatsje uit te kiezen. Abonnees uit andere blokken kunnen ook gewoon plaatsnemen in de hoofdtribune. De keuze van jouw zitje is vrij te kiezen. Je kan dus enkel via de ingang aan de Lindenlaan het stadion betreden. De kant Meerminnendam blijft gesloten, het heeft dus geen zin om langs daar te proberen.

Abonnementen aankopen

Je kan morgen de hele dag terecht op de Freethiel. Tussen 9.00 uur en de start van de wedstrijd kan je doorlopend jouw abonnement komen verlengen of aankopen, onze medewerkers staan voor jou klaar. Geloof mij, je zal er geen spijt van hebben!

Selectie

Philippe Clement kiest voor een ruime selectie voor deze oefenpartij. Enkel Cherif Ndiaye, Floriano Vanzo en Niels De Schutter maken geen deel uit van de kern door een blessure.