Go back

Young Business Club krijgt nieuwe lounge, sluit je nu aan!

Beste partners en supporters,

Groeien door een toekomstvisie, winnen door langetermijndenken en inzetten op jongeren. Dat is niet enkel de visie van onze club op sportief vlak, maar ook organisatorisch en commercieel. De nieuwe Young Business Club (YBC) Waasland-Beveren die in januari 2017 boven de doopvont is gehouden, is daar een illustratie van en blijft ook verder groeien.

Niet alleen qua aantal leden, maar voor het seizoen 2017-2018  beschikken we nu ook over een eigen aparte YBC Lounge. De YBC biedt niet enkel aan jonge ondernemers, maar ook aan kaderleden of Young Potentials van maximaal 45 jaar oud de kans zichzelf verder te ontwikkelen, maar ook elkaar sterker te maken en nauw betrokken mee te groeien met de club. De Young Business Club is net in het leven geroepen om hen kennis te laten maken met de combinatie van informeel netwerken, voetbal en sfeer met volgende elementen:

*ontvangst tijdens wedstrijden in een eigen YBC-lounge

*exclusieve YBC Business Seats

*drank all-in tot 1 uur na de wedstrijd.

*per YBC-lid maximaal drie guests aan gereduceerd tarief

*Publiciteit YBC-leden in centrale inkomhal

*(niet-) matchgerelateerde (netwerk)events

*YBC-Lid kan genieten van de Business Gold formule na de wedstrijd

*YBC-lounge ook tijdens de week te gebruiken als vergaderzaal

*Optioneel verschillende lunchformules (niet in de prijs inbegrepen)

 

De huidige leden zijn alvast ook heel enthousiast:

“De YBC zorgt voor een dynamische omgeving waarbinnen het beleven van de match wordt gekoppeld aan het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen en opportuniteiten en het leren kennen van nieuwe mensen, allen met een hart voor W-B: dit concept is deel van de toekomst van de club.”

Bart Schoenmaekers

 “Onder een gezellige ontspannen sfeer voetbal beleven, een uitzonderlijke manier van netwerken, uniek in het Waasland”

Jan Van Gysel

Mail naar Nicolas Van Bever op nicolas@waasland-beveren.be voor alle verdere info.

Hopelijk tot binnenkort!