Go back

Aaron Dhondt wordt jaartje bij Knokke FC gestald

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Waasland-Beveren neemt een jaartje afscheid van Aaron Dhondt. De West-Vlaming wordt één jaar aan Knokke FC verhuurd.

Dhondt werd vorig seizoen overgenomen van KFC Izegem. De 21-jarige schaduwspits werd daar topschutter van de reeks. Dhondt was geduldig en kreeg in Play-off II volop zijn kans. Zijn debuut maakte hij echter eerder. In februari mocht hij invallen tegen KRC Genk, dat waren zijn eerste minuten op het hoogste niveau. In Play-off II was hij overigens goed voor twee assists. Dhondt had het nu iets moeilijker om zich door te zetten. Met Ryota Morioka kwam ook een te duchten concurrent voor zijn positie. Met het oog op de ontwikkeling van de speler werd dus gekozen om hem meer ervaring en speelminuten te gunnen. Knokke FC lijkt daar de perfecte plaats voor.

W-B is ervan overtuigd dat Aaron sterker uit dit verhaal zal komen. Het is voor een jonge speler ongelooflijk belangrijk om de nodige speelminuten op te doen bij een eerste elftal. Bij W-B had hij daar nu weinig garanties voor.

We wensen Aaron heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging.