Go back

Freethielnieuws (03/08): trainingsnieuws | ticketingnieuws | WB TV

tekst en foto: Martijn De Jonge

Op de langdurig geblesseerden Ronnie Schwartz, Niels De Schutter en Floriano Vanzo na trainde iedereen mee. Geen extra geblesseerden dus voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Ticketingnieuws

Zaterdag geven we jou als supporter nog heel wat kansen om jouw abonnement te verlengen of aan te kopen. Zo kan je zaterdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur je abonnement komen aankopen of verlengen, nadien is het onherroepelijk gedaan tot maandag. Indien je gewoon een los ticket wil aankopen voor de wedstrijd tegen KV Mechelen kan je naar het secretariaat komen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Nadien is het wachten tot 18.30 uur (aan de loketten) om je ticket aan te kopen, tot aan de aanvang van de wedstrijd uiteraard. Mensen die reeds hun abonnement aankochten, maar nog moeten afhalen kunnen tussen 9.00 uur en 16.00 uur terecht aan het onthaal. Nadien kan je het ook ophalen, voor alle vakken, tussen 17.00 uur en 20.00 uur, maar naast de hoofdingang in een tent. Neem voor het zekere een betaalwijs mee.

Overzicht:

  • Tickets
    • 9.00 uur – 12.00 uur
    • 18.30 uur – 20.00 uur
  • Abonnementen
    • 9.00 uur – 16.00 uur (kopen en afhalen)
    • 17.00 uur – 20.00 uur (afhalen)

WB TV

Vanaf vanavond (na het avondjournaal) zal TV Oost opnieuw WB TV uitzenden. Ook op onze sociale media zal telkens de aflevering verschijnen. Voor elke thuiswedstrijd wordt een nieuwe episode ontwikkeld, met telkens een nieuwe reportage over een speler.