Go back

Freethielnieuws (14/08): tickets en abonnementen | trainingsnieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Morgen, dinsdag 15 augustus 2017, is er het O.L.V. Hemelvaart. Toch zal het onthaal in de voormiddag geopend zijn. Je kan dus ook morgen terecht op de Freethiel om jouw abonnement of tickets aan te schaffen. Vergeet niet: als je een ticket koopt tegen Lokeren, kan je dat later gebruiken als korting indien je een abonnement aanschaft in dezelfde tribune.

Zaterdag zal er gewerkt worden met gesloten loketten, zoals altijd in de Wase derby. We proberen onze supporters toch de kans te geven om elke dag hun abo of ticket aan te kopen. Zaterdagvoormiddag (tussen 9.00 uur en 12.00 uur) zal het onthaal open zijn voor tickets en abonnementen. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur zullen er enkel tickets voor de partij tegen Lokeren worden verkocht. Na 16.00 uur zullen er geen tickets meer verkrijgbaar zijn. De verkoop loopt heel vlot, haast je dus om jouw ticket aan te schaffen.

Onze Leeuwen genieten vandaag van hun wekelijkse vrije dag, weinig nieuws dus rond het trainingsveld. De proefperiode van Jonathan Benteke is afgelopen. Er volgde geen overeenkomst uit zijn testperiode.