Go back

KV Oostende – Waasland-Beveren (12/08): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Speeldag drie staat reeds voor de deur. Onze Leeuwen trekken voor de tweede uitwedstrijd van het seizoen naar de Versluys Arena voor de confrontatie met KV Oostende. De wedstrijd wordt zaterdag om 20.30 uur op gang gefloten door Sébastien Delferière.

Uiteraard hopen we zaterdag opnieuw te kunnen rekenen op een talrijk opgekomen geel-blauw legioen. Supporters die de verplaatsing willen maken betalen twintig euro, kinderen tot zestien jaar betalen tien euro. KV Oostende voorziet voor onze supporters 845 plaatsen. Het is verboden om pyrotechnisch materiaal in de stadionzone te gebruiken. Er zullen GAS-boetes worden uitgedeeld. Mensen met een beperking kunnen hun gratis ticket aanvragen (+ €20 voor begeleider) via martijn@waasland-beveren.be.

Supportersfederatie

 • Beverboys
  • Vertrek om 17.45 uur
 • Sportief en WB United
  • Vertrek 18.15 uur bij Sportief
  • Vertrek 18.30 uur bij WB United
 • De Groene
  • Vertrek om 10.00 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek 17.30 uur

 

Bedankt, KV Oostende!

Door de UEFA-richtlijnen waren de Kustboys verplicht een net te spannen voor het bezoekersvak. Op die manier konden er geen projectielen gegooid worden richting de supporters. KV Oostende gaat nu, op vraag van onze Community Manager Valy Van de Merlen, de netten speciaal voor deze partij weghalen. Op die manier hebben onze supporters geen last van een belemmerd zicht. Het bewijs ook dat de mannen van Oostende de fanbeleving hoog in het vaandel dragen, waarvoor dank. Allen naar de kust, schreeuw onze Leeuwen naar de drie punten!

Adres:

Versluys Arena

Leopold Van Tyghemlaan 62

8400 Oostende