Go back

Sfeeractie Wase derby: fuif & 2+1-actie

Tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Valy Van de Merlen

We hebben bijna 3000 abonnees. We hebben de voorbije twee uitwedstrijden niet alleen op het veld, maar ook naast het veld bewezen dat deze club aan het groeien is. Onze supporters maakten massaal de verre verplaatsing naar Genk én de trip naar de kust. Onze Leeuwen hebben vervolgens op het veld bewezen dat die massale steun hen vleugels gaf. Weet je, geel-blauw is nog steeds ongeslagen in de competitie! We willen hier graag een vervolg aan breien en bovendien willen we jullie een eerste keer bedanken. Daarom organiseert de club, in samenwerking met partners Circus, AB Inbev en PepsiCo, een heuse sfeeractie tegen Sporting Lokeren. We willen zaterdag die eerste thuisoverwinning binnenrijven en tonen dat geel-blauw dé club van het Waasland is.

We openen de Freethiel een halfuur vroeger dan normaal. Discobar Sound & Vision verzorgt de pre-warming up. Concreet wil dat zeggen dat hij de supporters opwarmt alvorens de spelers aan hun opwarming beginnen. Hij zal jullie warm maken tussen 18.00 uur en 19.30 uur. De bedoeling is dat iedereen dan massaal in de tribune plaatsneemt en meteen aan onze spelers toont dat ze er niet alleen voor staan! We verwachten veel, maar we geven jullie een duwtje in de rug. We organiseren tussen 18.00 uur en 19.30 eveneens een 2 +1 – actie. De actie is geldig voor alle Jupilers (33 cl, 50 cl en 0,0%), Pepsi én Pepsi Max. We plaatsen op het evenementenplein aan het Themacafé ook een tapwagen. Zo kan iedereen buiten genieten van de muziek, lichtinstallatie en knappe danseressen. Na de wedstrijd organiseren we tot 3.00 uur een openluchtfuif.

 

*De 2+1-actie is enkel geldig in het themacafé beneden, tapwagen evenementenplein, Avia café en Cibel café.