Go back

Croky Cup: Lommel SK – Waasland-Beveren | nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

We lopen al even vooruit op de feiten. Volgende week woensdag spelen onze Leeuwen de 1/16de finale van de Croky Cup, dat is de nationale bekercompetitie. Waasland-Beveren speelt om 20.00 uur op het veld van Lommel SK.

Supporters die de verplaatsing willen meemaken betalen tien euro voor een staanplaats en vijftien euro voor een zitplaats. Ben je jonger dan twaalf jaar, dan mag je gratis binnen. De ingang is via Gestelse Dijk.

Supportersfederatie

Voor de bekerwedstrijd op Lommel hebben we op vraag van onze supporters beslist om een gezamenlijke bus in te leggen met enkele supportersclubs. De busverplaatsing zal verzorgd worden door supportersclub WB De Groene. Er zijn twee opstapplaatsen voorzien en de prijs bedraagt zeven euro (je hoeft geen lid te zijn van een supportersclub om aan deze prijs mee te rijden).

  • Parking Freethiel: vertrek om 17.00 uur
  • Caf√© De Groene: vertrek om 17.30 uur

 

Inschrijven bij Tine Sturm via 0499 41 41 44. Gelieve te vermelden bij inschrijving welke opstapplaats je verkiest.

Ook supportersclub Moet Kunnen zal een bus inleggen naar Lommel. Meer info via Jonas Snoeck 0476 698 433.