Go back

Freethielnieuws (18/09): Jonge Leeuwen | ticketinfo R. Antwerp FC

tekst en foto: Martijn De Jonge

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen. In het Puyenbekestadion wordt om 19.30 uur de wedstrijd tegen Standard Luik afgetrapt. Van de A-kern treden volgende spelers aan: Mathias Janssens, Maximiliano Caufriez, François Marquet, Maxim Nys, Beau Ponnet, Cherif Ndiaye en Niels De Schutter. Voor die laatste zijn het de eerste speelminuten sinds zijn operatie aan de achillespees. Succes, mannen!

De ticketverkoop voor de wedstrijd van 30 september tegen R. Antwerp FC loopt als een trein. Er zijn nog een handvol zitplaatsen. Vak A is uitverkocht, in vak C3 zijn er nog 32 plaatsen. In tribune drie zijn er nog minder dan vijf plaatsen voor die wedstrijd. Staanplaatsen zijn er voorlopig nog voldoende. Ook in de binnenseats kan je nog jouw tickets aankopen. Wees er snel bij en schreeuw ook dan onze Leeuwen naar de overwinning.