Go back

Freethielnieuws (21/09): Teamnieuws | ticketinfo Anderlecht en Antwerp

tekst en foto: Martijn De Jonge

Isaac Kiese Thelin kreeg een voorstel van twee speeldagen schorsing. De club heeft akte genomen van die beslissing, maar heeft beslist om in beroep te gaan. Sowieso gaat de schorsing van onze spits pas in na de wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Davy Roef heeft nog last van de tik die hij te verwerken kreeg tegen Lommel SK. Zijn situatie wordt dag per dag bekeken, hij blijft twijfelachtig.

De verkoop van tickets voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht van komende zaterdag verloopt vlot. Er zijn nog een handvol zitplaatsen op de onderste rijen van de B-tribune en binnenseats beschikbaar, daarvoor kan je enkel terecht aan het secretariaat. Bovendien kan je ook nog steeds voldoende staanplaatsen verkrijgen. Die kan je zowel online als op het secretariaat aankopen. Tegen R. Antwerp FC wat hetzelfde verhaal qua tickets, behalve dat er iets minder seats beschikbaar zijn. Wees er heel snel bij!