Go back

Nieuwe drankgelegenheid wordt pop-up bar tegen Anderlecht en Antwerp!

Beste supporters,

We kondigden het al een tijdje geleden aan: er komt een nieuwe drankgelegenheid onder tribune E. Op die manier willen we onze supporters, die we heel dankbaar zijn voor de onvoorwaardelijke steun, meer comfort bieden op wedstrijddagen. Weg met die lange wachtrijen, we stoppen met het aanschuiven in de regen, er komt meer sfeer in dit unieke supporterscafé, dat is een belofte.

Er wordt momenteel keihard gewerkt om de ruimte zo snel mogelijk in orde te krijgen, maar Rome is ook niet op één dag gebouwd. Toch willen we de supporters, die talrijk aanwezig zullen zijn de komende weken, reeds laten kennismaken met de nieuwe ruimte. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om op 23 september tegen RSC Anderlecht en 30 september tegen R. Antwerp FC er een pop-upbar van te maken. Concreet: de ruimte wordt reeds opengesteld, maar nog niet met het definitieve meubilair en de definitieve installaties. Op die manier ontdekken jullie waar de ruimte zal zijn, want dat wordt jullie nieuwe thuis. De aankleding en afwerking gebeurt vanaf oktober, na de wedstrijd tegen Antwerp.

Tot binnenkort op de Freethiel.

Het bestuur