Go back

Arrangementen Waasland-Beveren – KV Kortrijk (25/10)

We kijken graag al eens vooruit naar de volgende thuiswedstrijd van Waasland-Beveren. Onze Leeuwen bekampen op woensdag 25 oktober KV Kortrijk op de Freethiel. De aftrap van die wedstrijd wordt om 20.30 uur gegeven. Je merkt dat het om een midweekspeeldag gaat, vandaar dat er enkele veranderingen zijn in de arrangementen. De Themacafélunch gaat gewoon door zoals normaal, je bent dus welkom in het Themacafé vanaf 18.00 uur. Je kan hier én inschrijven. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.

De President’s Lunch ziet er wat anders uit. Je wordt vanaf 18.30 uur ontvangen met een amuse en een glaasje bubbels. Door de ontvangst iets later te plannen, proberen we het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen aan het diner. Ook de werkende mensen kunnen dus aansluiten. Na een lastige werkdag kan je rustig de benen onder tafel schuiven en hoef je zelf niet te kokkerellen, dat klinkt toch aantrekkelijk?! Na een verrukkelijk voorgerecht en hoofdgerecht, kan je van de wedstrijd tussen onze Leeuwen en de Kerels genieten. Tijdens de rust word je koffie en gebak voorgeschoteld, na de match kan je opnieuw van muziek genieten in onze Business Club. Dat alles voor slechts €49 (+btw) per persoon. Inschrijven en het menu bekijken kan door hier te klikken.