Go back

Stap Waasland-Beveren mee naar de overwinning!

Zondag 22 oktober gingen we van start met het project 10000 stappen. In deze campagne die aanzet tot meer bewegen nemen we het sportief op tegen de supporters van onze Wase buur Sporting Lokeren. Waasland-Beveren wil graag een reikende hand aanbieden om zijn supporters te activeren. Daarom zal onze club gedurende vier weken elke maandagavond een wandel- en bewegingssessie houden onder begeleiding van topcoach, Marc D’Hondt. Hij neemt jou mee in de sport- en recreatiezone van onze gemeente.

Wat?
Marc neemt je mee in de sportzone Freethiel voor een wandeltocht van een uurtje. Gecombineerd met een workout sessie. Een fitnessmatje meenemen is dus zeker aangewezen. 

Wanneer?

maandag 23 oktober om 20.00 uur
maandag 30 oktober om 20.00 uur
maandag 6 november om 20.00 uur
maandag 13 november om 20.00 uur

Waar? 
Op de hoofdparking van de Freethiel, te bereiken via de Lindenlaan (parking Action). We verzamelen aan het grote logo aan de inkom van het stadion. Klik op onderstaande foto om de exacte locatie te vinden.

Wie?
Van jong tot oud.. Iedereen is welkom. Moedig je familieleden en vrienden aan om meer te bewegen!

Is het gratis?
Ja! Deze trainingen worden volledig gratis aangeboden door Waasland-Beveren. Inschrijven is niet nodig, gewoon tijdig aanwezig zijn op de afgesproken plaats.