Go back

Freethielnieuws (10/10): Jonge Leeuwen bekeren verder | update retroshirts | tickets KAA Gent

tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen bekeren verder

Gisteravond wonnen onze Jonge Leeuwen de laatste poulewedstrijd voor de Cup U21. Geel-blauw won met 2-1 van KSV Roeselare in het eigen Puyenbekestadion. Finn Keisers deed voor W-B tweemaal de netten trillen. In de poule van Waasland-Beveren stoot ook Roeselare door naar de volgende ronde. Wie de volgende tegenstander wordt, is nog niet bekend en wordt bepaald door een trekking.

Update retroshirts: het wachten wordt beloond!

Eindelijk, de retroshirts zijn gearriveerd! Intussen worden de logo’s op de shirts gedrukt. Mensen die een shirt zonder bedrukking, dus zonder naam en/of rugnummer, bestelden, kunnen hun shirt vanaf zaterdag afhalen bij Towelshop in de Gaanderij te Beveren. Had je een shirt besteld met bedrukking, kan je jouw exemplaar afhalen vanaf woensdag 18 oktober.

Tickets KAA Gent – uit

Supporters die nog geen ticket hebben en die niet via een supportersclub naar Gent reizen, kunnen pas vanaf donderdagmiddag opnieuw hun ticket aankopen aan het secretariaat. Supportersclubs hebben voorrang. Donderdag volgt een update met het aantal tickets dat nog in vrije verkoop gaat.