Go back

Freethielnieuws (31/10): regeling bezoekers Moeskroen | ticketverkoop Moeskroen | internationals

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Zoals gisteravond met een video werd bekendgemaakt, zullen de bezoekende supporters komende zaterdag niet in vak D plaatsnemen. In overleg met de veiligheidsdiensten van zowel Beveren als Moeskroen, werd vak H als bezoekend vak gekozen. Vak D wordt gevuld met kinderen die deelnemen aan de Schools Day. Op die manier wil W-B een geel-blauwe ring op de drie tribunes creëren. Uiteraard zullen er extra veiligheidsmensen worden voorzien om voor iedere supporter het maximale comfort te garanderen. Er werden nog nooit problemen ervaren met de fans van de Henegouwers en dat zal nu zeker ook niet het geval zijn. De supporters die een abonnement hebben op vak H, kregen in overleg met de club, een nieuwe plaats in het stadion toegewezen. De club doet er alles aan dat dit allemaal goed verloopt en hoopt dat er op die manier meer sfeer gecreëerd wordt. Het wordt een belangrijke wedstrijd zaterdag. Supporters op post! Indien er vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren.

Het secretariaat zal op woensdag 1 november niet geopend zijn. Donderdag 2 november en vrijdag 3 november zullen er weer tickets verkrijgbaar zijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Zaterdagvoormiddag zal het secretariaat ook uitzonderlijk NIET GEOPEND zijn. Vanaf 1.30 uur voor de aftrap zijn de loketten weer geopend, tenzij de wedstrijd uitverkocht is. Hou zeker de website in de gaten. De online ticketverkoop staat uiteraard 24/24 geopend, daar kan je terecht tot de aftrap van de wedstrijd.

Ryota Morioka is geselecteerd voor de interlands van zijn thuisland Japan. De Japanner speelt op vrijdag tien november tegen Brazilië. Op dinsdag veertien november speelt hij in het Jan Breydelstadion tegen onze Belgische nationale ploeg. Nana Opoku Ampomah is ook voor het eerst geselecteerd. De flankaanvaller speelt op zondag twaalf november tegen Egypte met Ghana. Proficiat, mannen!