Go back

Stap W-B naar de overwinning! Hoe registreren?

Waasland-Beveren neemt deel aan de stappenclash in het Waasland. Om de clash te winnen moeten jullie zich registreren op de website van 10000stappen.be en dagelijks je stappen doorgeven.

Hoe kan je u registreren?
Registreren wordt eenvoudig via de onlinetool, klik op onderstaande foto om de inschrijving vrij eenvoudig te voltooien.

Hoe tel je uw stappen?
Via een App:
De bewegingsdetector in de smartphone registreert jouw bewegingen. Een algoritme in de stappenteller app vertaalt de bewegingen in stappen, afstand en calorieverbruik volgens algemene norm. Sommige applicaties bepalen het aantal stappen op basis van GPS functionaliteit. Dit systeem lijkt meer accuraat dan de versnellingsmeters. Kies hier je app!

Via een stappenteller:
Stappentellers zijn de meest accurate en nauwkeurige toestellen voor het meten van stappen. Ze zijn minder accuraat voor het bepalen van afstand (afhankelijk van de ingegeven staplengte) en voor het bepalen van de verbruikte calorieën. Klik hier voor betrouwbare stappentellers.

Meer info kan je op DEZE website terugvinden.

Wanneer stappen doorgeven?
In principe moet je dagelijks uw stappen registreren op de website van 10000stappen.be. Je mag dit uiteraard ook daags nadien invullen zodat je een volledig en correct overzicht hebt van het aantal stappen van de vorige dag.