Go back

Neem je vrienden en familie naar het diner tegen KV Kortrijk!

We zitten in een goede flow, dat is zeker. Toch mogen we niet op onze lauweren blijven rusten. De volgende thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk is opnieuw een heel belangrijke. We kunnen de steun van onze trouwe geel-blauwe supporters opnieuw keihard gebruiken. De sfeer die er heerste in de laatste twee thuiswedstrijden is voor herhaling vatbaar. Om het voor iedereen haalbaar te halen om aan de President’s Lunch deel te nemen, hebben we het aanvangsuur wat verlaat. Zo kan je na een lange, stresserende werkdag de benen onder tafel schuiven en genieten van een zeer smakelijk menu. Je hoeft niet in de kookpotten te roeren, laat staan de afwas doen. Klinkt verleidelijk, niet? Je wordt verwacht tussen 18.45 uur en 19.00 uur. De wedstrijd tegen de Kerels staat om 20.30 uur. Ontdek het menu en schrijf je snel in. Je doet dat door hier te klikken.

Ook voor de Themacafélunch kan je nog steeds inschrijven. Daarvoor word je wel iets vroeger verwacht, namelijk om 18.00 uur. Bekijk hier alle informatie.

Inschrijven kan tot maandagavond 18.00 uur