Go back

Standard de Liège – Waasland-Beveren (29/10): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

We blikken graag al eens vooruit op de wedstrijd van zondagavond tegen Standard de Liège. De wedstrijd wordt om 18.00 uur op gang gefloten door scheidsrechter Nicolas Laforge. Het is reeds speeldag dertien van de competitie.

Uiteraard hopen we opnieuw te kunnen rekenen op een fantastisch geel-blauw legioen. In het verleden is al gebleken dat de steun van onze supporters vleugels geeft aan onze Leeuwen. Na de spetterende overwinning op Zulte Waregem, zou een nieuwe overwinning op het veld van Standard een mooie opsteker zijn. Mits een overwinning morgen op de Freethiel, kunnen onze Leeuwen zelfs negen op negen halen.

Standard stelt zo’n 1200 tickets beschikbaar voor onze supporters. De geel-blauwe supporters nemen plaats in de vakken B4 en C4. Een volwassene betaalt twintig euro op Sclessin, jongeren tussen twaalf en achttien jaar betalen vijftien euro. Ben je jonger dan twaalf, hoe je slechts acht euro te betalen om onze Leeuwen naar de overwinning te schreeuwen. Mensen met een mobiele beperking kunnen hun gratis ticket (en betalend voor de begeleider) aanvragen via martijn@waasland-beveren.be. De gewone tickets kan je vanaf donderdag, na de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk, aanschaffen op het secretariaat van de Freethiel.

Parkeren kan je doen aan parking D. Let op: de plaatsen zijn beperkt. Supportersbussen hebben uiteraard voorrang.

Supportersfederatie

Beverboys

  • Vertrek 15.30 uur

De Groene

  • Vertrek Vrasene 15.00 uur
  • Vertrek Melsele 15.30 uur

WB United – Sportief

  • Vertrek Sint-Niklaas 15.15 uur
  • Vertrek Beveren 15.30 uur

De Zuute

  • Vertrek Brecht 14.30 uur
  • Vertrek Hemiksem 15.00 uur

Moet Kunnen

  • Vertrek Beveren 15.30 uur
  • Vertrek Haasdonk (Café Brigand) 15.40 uur