Go back

Update ticketverkoop komende wedstrijden

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

KAA Gent – uit (zat. 14 oktober | 20.30 uur)

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen KAA Gent loopt vlot. We raden alle supporters aan om via een supportersclub je ticket te regelen, zij hebben uiteraard voorrang. Donderdag komt er een update, nadat alle supportersclubs hun tickets hebben aangekocht, hoeveel tickets er nog vrij zijn voor de verplaatsing naar Gent. Zaterdagvoormiddag is het secretariaat niet geopend. De overige tickets, als die er nog zullen zijn, zal je aan de Ghelamco Arena kunnen kopen.

Zulte Waregem – uit (zo. 22 oktober | 20.00 uur)

Vanaf morgen (dinsdag 10 oktober) kan je op het secretariaat je tickets aankopen voor de verplaatsing naar Zulte Waregem. Een volwassene betaalt in het Regenboogstadion twintig euro voor een zitplaats, jongeren die nog geen zestien jaar zijn betalen vijftien euro.

KV Kortrijk – thuis (woe. 25 oktober | 20.30 uur)

Tickets voor onze volgende thuiswedstrijd kan je kopen tijdens de openingsuren van het secretariaat (iedere weekdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur). Bovendien hoef je je zelfs niet te verplaatsen. Je kan perfect ook je tickets online aankopen. Surf daarvoor naar http://beveren.tickethour.be!

Croky Cup: Eupen – thuis (woe. 29 november | 20.30 uur)

Vanaf woensdag 11 oktober kan je ook op het secretariaat jouw tickets voor de volgende ronde van de Croky Cup aankopen. Op woensdag 29 november ontvangen onze Leeuwen de Panda’s uit Eupen. Volwassenen betalen voor deze wedstrijd tien euro, zowel voor een zit- als staanplaats. Kinderen jonger dan zestien betalen slechts vijf euro. Door de gedeelde recette moeten ook onze abonnees hun ticket aankopen.