Go back

Aleksandar Boljevic blijft langer op de Freethiel!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren heeft zonet het contract van Aleksandar Boljevic opengebroken en verlengd tot 2021. De 21-jarige flankaanvaller had nog een contract tot 2018, maar dat is nu verlengd naar 2021. De Montenegrijn kwam in 2016 over van Jong PSV.

Boljevic heeft dit seizoen al drie assists en één doelpunt achter zijn naam. De aanvaller brak de wedstrijd tegen R. Antwerp FC open met een magistrale knal, weet je nog. Hij ontbolsterde helemaal onder trainer Philippe Clement, na een aarzelende start op de Freethiel vorig seizoen. Toen slaagde hij erin driemaal een doelpunt aan te bieden in de reguliere competitie. In de play-offs kon hij eenmaal scoren en opnieuw driemaal laten scoren. De club is niet blind voor zijn goede prestaties en bindt Boljevic nu dus ook langer aan zich.

Aleksandar Boljevic: “ik ben heel tevreden met deze gang van zaken. De club toont heel wat vertrouwen in mij en dat maakt me beter. Ik ga nu proberen om nog meer assists en goals achter mijn naam te krijgen en zo mee de ploeg naar een nog hoger niveau te stuwen!”