Go back

Freethielnieuws (06/11): Kassiers gezocht | Jonge Leeuwen | openingsuren secretariaat

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren groeit, dat is duidelijk. De mooie sportieve prestaties weerspiegelen zich in het opkomend aantal toeschouwers. Uiteraard juichen we dit toe, de club (her)leeft, dat is mooi. We gaan echter wel op zoek naar enkele nieuwe krachten die op wedstrijddagen ons ticketteam willen versterken. We zoeken vlotte mensen die graag een handje willen toesteken voor Waasland-Beveren. Interesse of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be.

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond op het veld van KV Kortrijk. De aftrap wordt gegeven om 20.00 uur. Er sluiten tien spelers aan van de A-kern: Merveille Goblet, François Marquet, Ryan Mmaee, Cherif Ndiaye, Maximiliano Caufriez, Jens Cools, Maxim Nys, Beau Ponnet, Olivier Myny en Tuur Dierckx.

Vrijdag 10 november 2017 zal het secretariaat uitzonderlijk sluiten om 15.00 uur en niet om 17.00 uur zoals gewoonlijk.