Go back

Freethielnieuws (14/11): U21 bekeren verder | trainingsnieuws

De U21 hebben zich gisteravond tegen STVV gekwalificeerd voor de volgende ronde in de cup voor U21. Aan de pauze stond geel-blauw voor met het kleinste verschil. Na de rust werd die voorsprong uitgediept tot 3-0. STVV knokte zich echter terug in de wedstrijd en scoorde vlot tegen. Het werd na negentig minuten 3-3, maar in de strafschoppenreeks trok geel-blauw dan toch aan het langste eind. Proficiat, mannen!

Isaac Kiese Thelin plaatste zich gisteren met Zweden voor het WK in Rusland in 2018, een mooie opsteker voor onze spits. Die geel-blauwe kleuren leggen hem geen windeieren. Nana Opoku Ampomah viel uit na 41 minuten met een neusblessure in zijn debuutmatch met Ghana. The Black Stars speelden 1-1 gelijk tegen Egypte. Laurent Jans heeft niet gespeeld met Luxemburg door een reactie na de wedstrijd tegen Moeskroen. Jur Schryvers is momenteel in Turkije, vanavond spelen de nationale U21 daar hun wedstrijd. Ampomah was vandaag opnieuw op de club en trainde individueel. Thelin wordt morgen terug op de club verwacht, Schryvers donderdag. Moren traint alweer volledig mee met de groep en lijkt fit te geraken voor de wedstrijd van komend weekend.