Go back

KV Kortrijk – Waasland-Beveren (02/12/2017): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar het Guldensporenstadion voor speeldag zeventien. De wedstrijd tegen KV Kortrijk wordt afgetrapt om 20.00 uur. De scheidsrechter van dienst is Christof Dierick. Hij floot eerder al Waasland-Beveren – RSC Anderlecht dit seizoen.

KV Kortrijk heeft voor onze supporters 844 tickets in de aanbieding. In de vakken M, N en O zijn de overdekte zitplaatsen voor geel en blauw. Een volwassene betaalt twintig euro voor een ticket, kinderen jonger dan twaalf jaar betalen de helft: tien euro. Voor deze verplaatsing is de combiregeling niet van kracht. Andersvalide supporters mogen het stadion gratis binnen, hun begeleider betaalt twintig euro. Je dient je ticket op voorhand aan te vragen via martijn@waasland-beveren.be.

Een voorverkoop wordt niet georganiseerd, de loketten zijn open in het Guldensporenstadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd.

Grote tassen en rugzakken zijn verboden in het Guldensporenstadion, ze worden ook niet in bewaring genomen.

Supportersfederatie

Volgende supportersclubs leggen een bus in naar Kortrijk:

 • Beverboys
  • Vertrek om 17.45 uur
 • De Groene
  • Vertrek in Vrasene om 17.00 uur
  • Vertrek in Melsele om 17.30 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek om 17.45 uur
 • Sportief en WB United
  • Vertrek in Beveren om 18.00 uur
  • Vertrek in Sint-Niklaas om 18.15 uur