Go back

Ladies Night 2018: tickets vliegen de deur uit!

We moeten het stiekem toegeven, als een echt grote verrassing komt het niet: de tickets voor de Ladies Night 2018 verkopen als zoete broodjes. Na het succes van vorig jaar, ongeveer vierhonderd dames swingden op de Freethiel, belooft de tweede editie opnieuw een succes te worden. Daar we op een maximumcapaciteit van vierhonderd personen stuiten, raden we iedereen aan om er heel snel bij te zijn. De helft van de tickets zijn al ongeveer de deur uit, maar we zien iedere dag opnieuw aanvragen binnenlopen. Neem het riscio niet en verzeker je van je plaatsje. Neem vrienden en familie mee, het wordt ongetwijfeld weer een fantastische avond.

 

Wat valt er dan allemaal te beleven? Wel, dat ontdek je op de flyer hieronder. Wil je inschrijven? Klik dan op de flyer.