Go back

Sporting Lokeren – Waasland-Beveren (16/12/2017): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

We kijken graag al eens vooruit naar de wedstrijd van 16 december tegen Sporting Lokeren. Onze Leeuwen spelen in het Daknamstadion om 20.30 uur. Er zullen voor die wedstrijd enkel tickets in voorverkoop via de Supportersfederatie beschikbaar zijn.

De buren uit Lokeren bieden voor onze supporters 576 zitplaatsen aan in vak B1 en B2 en 560 staanplaatsen in vak 1. Volwassenen betalen twintig euro om te zitten en vijftien euro om te staan. Jongvolwassenen die nog geen achttien zijn betalen twaalf euro om te zitten en tien euro om te staan. De combiregeling is van kracht waardoor supporters verplicht zijn om met een supportersclub mee te reizen. Onverdekt zitten is ook mogelijk aan vijftien euro, jongeren betalen daar ook tien euro voor.

Er geldt in het Daknamstadion een volledig verbod op rugzakken en grote hand- en draagtassen.

 

Supportersfederatie

 • Beverboys
  • 5 supportersbussen
 • De Groene
  • 2 supportersbussen
 • WB United
  • 2 supportersbussen
 • Sportief
  • 1 supportersbus
 • Moet Kunnen
  • 5 supportersbussen
 • Freethielvrienden
  • 1 supportersbus
 • Freethielboys
  • 1 supportersbus
 • De Zuute
  • 1 supportersbus