Go back

W-B Schools Day

Zoals jullie weten is Waasland-Beveren een club met een hart. Een club dat zich ook graag wil inzetten voor de jeugd.

Dit jaar organiseren we voor het eerst de W-B Schools Day waarbij we als club meer dan 1400 tickets uitdelen aan de schoolgaande jeugd van 6 tot 12 jaar. Waasland-Beveren heeft alle basisscholen uit het Waasland een leuk voorstel gedaan. Alle leerlingen en leerkrachten uit de basisscholen komen gratis, broers/zussen, ouders aan een gereduceerd tarief. In totaal zullen er maar liefst méér dan 1400 leerlingen, ouders en leerkrachten aanwezig zijn uit verschillende basisscholen. Een origineel initiatief vanuit Waasland-Beveren waar tientallen scholen met plezier hun schouders onder hebben gezet.

Alle kinderen samen in één speciaal voorzien vak op de tribune, genietend van een uniek avondje uit bij dé voetbalclub van de provincie. De vakken C2, C3 en vak D zullen volledig gevuld worden met kinderen die deelnemen aan de W-B Schools Day. Op die manier wil W-B een geel-blauwe ring op de drie tribunes creëren.  De ambiance, de wedstrijd, de setting: het zal een enorme indruk maken op de kids!

Waasland-Beveren voorziet gedurende 30 min voor aanvang van de wedstrijd muziek en animatie voor de leerlingen. Gezien de goede resultaten van de club verwacht Waasland-Beveren ook heel wat supporters, dus tracht er vroeg genoeg bij te zijn. Daarenboven zullen alle kinderen in geel-blauw gekleed komen en voor een helse sfeer zorgen. We kijken er naar uit!

Tot zaterdag!