Go back

Waasland-Beveren – KAS Eupen (29/11/2017): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt woensdagavond de 1/8ste finales van de Croky Cup. De wedstrijd tegen KAS Eupen wordt afgetrapt om 20.30 uur op de Freethiel. Scheidsrechter Wesley Alen is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Waasland-Beveren stelt zich heel ambitieus op in deze bekercampagne. Het is veertig jaar geleden dat SK Beveren voor het eerste de beker won op de Heizel, waarom zou geel-blauw dat huzarenstukje niet kunnen herhalen? Wij geloven er alvast in. Uiteraard rekenen we opnieuw op een sterke geel-blauwe achterban, de ploeg heeft jullie nodig!

Deze ronde van de beker wordt in één wedstrijd afgewerkt. Om die reden worden de opbrengsten verdeeld onder de beide ploegen. Om die reden kunnen we onze abonnees niet gratis binnen laten. Iedereen dient dus een wedstrijdticket aan te kopen voor deze wedstrijd. Een volwassene betaalt slechts tien euro voor een ticket. Het maakt niet uit of je gaat zitten of staan. Een kind, jonger dan zestien, betaalt vijf euro.

Door de beperkte verwachte opkomst, hebben we beslist om delen van het stadion te sluiten. Blokken A, B, C, D (bezoekers) en E zullen geopend zijn. In tribune drie zal enkel het Themacafé boven (met binnenseats) geopend zijn. Vakken F, G en H blijven dus gesloten. Indien je een ticket kocht voor één van deze blokken kan je dat komen switchen op de Freethiel (in voorverkoop) OF door een mailtje te sturen naar info@waasland-beveren.be. In tribune 1 (A-B-C) zal enkel de centrale ingang geopend zijn, iedereen moet dus langs daar naar boven. Avia- en Cibelcafé blijven gesloten.

 

Aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt.