Go back

Young Believers krijgen voetballes van Dirk Geeraerd

Naast de activiteiten op wedstrijddagen worden er voor de Young Believers ook tijdens schoolvakanties exclusieve fanmomenten georganiseerd.

Vorige week tijdens de herfstvakantie stond T2 Dirk Geeraerd voor onze Kids Club-leden klaar op het kunstgrasveld achter onze Freethiel. Onze Kids Club-leden kregen een initiatietraining op maat gezien Dirk’s trainingsgroep heel divers was qua leeftijd (5 tot 14 jaar). Daarnaast schreven niet enkel de jongens zich vliegensvlug in, ook de meisjes stonden op het trainingsveld! Na een kennismakingsronde werd er gestart met een opwarming: door elkaar lopen met de bal aan de voet, passing, jongleren en een spel ‘tikkertje’. Nadien werden er dribbeloefeningen gehouden. De Kids maakten veel plezier terwijl de ouders langs de zijlijn duchtig foto’s namen. De A-kern was ondertussen gearriveerd op het trainingsveld ernaast waardoor de sessie even werd gestaakt en de Kids werden meegenomen voor een foto- en handtekeningenmoment. Het resultaat hiervan zie je op de foto’s! Hierna werd er als afsluiter nog een wedstrijdje gespeeld.

Moe maar voldaan ging de groep opnieuw de Freethiel binnen waar er nog een drankje en een vieruurtje wachtte. De club had ook nog een kado voorzien in de vorm van 2 Waasland Beveren gadgets. De geel-blauwe harten gingen hierdoor nog sneller slaan. Het was een fantastische dag, al zeggen we het zelf!