Go back

Bied nu op het shirt van onze spelers en steun Belgian Homeless Cup

Ook dit seizoen pakt de Pro League, en met uitbreiding dus ook alle clubs uit 1A en 1B, opnieuw uit met een kerstactie voor het goede doel. Dit jaar gaat de veiling naar de Belgian Homeless Cup, een organisatie die staat voor lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. Op 26 december zullen onze spelers tijdens de uitwedstrijd in en tegen KAS Eupen de wedstrijd afwerken met het logo van BHC op hun shirt. 

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de sociale partner van de Pro League, de Belgian Homeless Cup, een organisatie die voetbal inzet om te werken aan de lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. De Belgian Homeless Cup bereikt wekelijks meer dan 500 dak- en thuislozen en organiseert 900 trainingssessies per jaar.

De Pro League en de teams kijken heel erg uit naar deze eerste kerstactie met de Belgian Homeless Cup. “Het inzetten van voetbal als hefboom om kwetsbare groepen opnieuw perspectief te bieden en hen te helpen reïntegreren in de samenleving, is waar communitywerking in onze sport om draait. De Belgian Homeless Cup doet dit reeds 10 jaar op voortreffelijke wijze’, geeft Stijn Van Bever CSR-manager van de Pro League aan. “Voor ons zijn de voetballers van onze Homeless teams deel van onze voetbalfamilie. We zijn dan ook zeer blij dat naast de veiling vele van onze clubs tijdens de kerstperiode ook een lokale activiteit opzetten met hun eigen homeless team. ” Ook Bert Ballegeer, coördinator van de Belgian Homeless Cup kijkt uit naar de Kerstactie en de samenwerking met de Pro League: “Wij geven aan mensen die kampen met dak- of thuisloosheid een positieve identiteit als voetballer en ploegmakker. Dit geeft hen de kracht om stappen vooruit te zetten. Wie wekelijks naar de training komt, geeft een zekere structuur aan zijn leven, en daarop kunnen we vanuit het welzijnswerk verder bouwen.”

Bied op het shirt van Ryota Morioka, Ibrahama Seck of Isaac Kiese Thelin, een wedstrijd achter de schermen met Peter Vandenbempt of Filip Joos of een VIP arrangement met achtste finale van de Champions League.

Naast de shirts van alle spelers van Waasland-Beveren, zijn er ook weer heel wat bijzondere items en belevenissen waarop u kan bieden. Zo kan u via Proximus een VIP arrangement winnen voor een wedstrijd in de achtste finale van de Champions League. VIER en Play Sports bieden wedstrijden achter de schermen met Bram Lambert en Filip Joos. En dankzij Sporza mogen we weer een training voor uw club of bedrijf onder leiding van Wesley Sonck aanbieden en uiteraard weer het prijsbeest van de voorbije jaren, een wedstrijddag in het spoor van Peter Vandenbempt.

Wil jij binnenkort eigenaar worden van het shirt van je favoriete speler of unieke items? Bied dan vanaf maandag 18 december 13u tot donderdag 28 december 13u.

Klik hier of op onderstaande foto om naar de veiling te gaan!

BELANGRIJK:

  • Er worden geen shirts verzonden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door de Pro League en kan tot 30 januari zijn shirt ophalen in op het secretariaat van de club;
  • De betaling kan cash ter plaatse of via bankcontact;
  • Er kunnen geen fiscale attesten toegekend worden voor de shirtveiling;
  • De shirts worden door de kernspelers gedragen tijdens de wedstrijd op KAS Eupen. Elk shirt wordt ook gehandtekend, ook de spelers die niet geselecteerd werden voor deze wedstrijd.