Go back

Freethielnieuws (05/12): Jonge Leeuwen overrompelen Antwerp FC | aangepaste openingsuren vrijdag

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Onze Jonge Leeuwen hebben gisteren aangeknoopt met een overwinning. Er werd met forfaitcijfers gewonnen van Royal Antwerp FC. Van de A-kern traden Merveille Goblet, Niels De Schutter, Maxim Nys, Maximiliano Caufriez, Jur Schryvers, Jens Cools, Tuur Dierckx, Cherif Ndiaye en Beau Ponnet aan. Niels De Schutter, Tuur Dierckx, Cherif Ndiaye, Yassine Ben Omar en Drilon Sadiku deden de netten trillen voor geel en blauw.

Waasland-Beveren en Standard de Liège openen vrijdagavond speeldag achttien van de Jupiler Pro League. De aftrap van de wedstrijd is om 20.30 uur. We geven graag even mee wanneer onze ticketingdienst geopend is deze week:

  • Dinsdag 5 december tussen 9.00 uur en 17.00 uur
  • Woensdag 6 december tussen 9.00 uur en 17.00 uur
  • Donderdag 7 december tussen 9.00 uur en 17.00 uur
  • Vrijdag 8 december tussen 9.00 uur en 16.00 uur
  • Vrijdag 8 december tussen 19.00 uur en 20.30 uur aan de loketten Lindenlaan en Meerminnendam