Go back

KRC Genk – Waasland-Beveren (13/12/2017): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Woensdagavond is het tijd voor het volgende hoofdstuk van het bekerverhaal. Om 20.00 wordt de kwartfinale van de Croky Cup afgetrapt in de Luminus Arena. Nathan Verboomen is de scheidsrechter met dienst.

KRC Genk stelt voor onze supporters vak A open met 493 zitplaatsen. Indien er meer supporters zouden afreizen, openen ze ook vak AA met nog eens 503 plaatsen extra. Een volwassene betaalt voor een zitplaats tien euro en voor een staanplaats acht euro. Kinderen jonger dan achttien jaar betalen vijf euro voor een zitplaats, eveneens acht euro voor een staanplaats. De tickets zijn verkrijgbaar aan het loket in Genk vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd. Een voorverkoop op de Freethiel is niet voorzien.

Je kan parkeren op de bezoekersparking aan de Luminus Arena, die staat aangeduid als ‘parking 10’.

Tassen, rugzakken en handtassen (groter dan A4) zijn niet toegelaten in het stadion van KRC Genk. Roken is eveneens verboden.

Supportersfederatie

 • Beverboys – De Groene
  • Vertrek Vrasene 17.15 uur
  • Vertrek Themacafé 17.30 uur
 • Sportief
  • Vertrek 17.30 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek 17.30 uur