Go back

Nieuwjaarswensen voorzitter Dirk Huyck

Beste supporters,

Allereerst wil ik jullie een heel voorspoedig 2018 wensen. Ik wens iedereen met een geel-blauw hart een gezond en gelukkig jaar, want dat is waar het leven om draait uiteraard. Bovendien wil ik er, samen met iedereen binnen de club Waasland-Beveren, alles aan doen om daaraan sportieve gelukken te koppelen. Wij snakken ook naar succes en mooie resultaten, geloof mij.

We blikken terug op 2017 met een voorzichtige glimlach. We konden ons vrij snel handhaven in eerste klasse in de laatste helft van afgelopen seizoen en speelden uiteindelijk een goede Play-off II. Begin dit seizoen was voor iedereen een verademing. Waasland-Beveren, opnieuw één van de degradatiekandidaten, werd plotseling de seizoensrevelatie. Akkoord, de decembermaand was misschien niet de fijnste, maar dat mag al het positieve niet wegblazen. We hebben weer een basis om aan verder te werken, we bewandelen de weg omhoog verder.

De keuze voor een nieuwe trainer zal een weloverwogen keuze zijn, laat dat duidelijk zijn. We wegen alles af en kijken niet naar de korte termijn. Jullie zijn fantastische supporters van deze geweldige club; jullie verdienen enkel het beste. Dat is waar we opnieuw naar streven. Ik wens jullie een geweldig nieuw jaar, maar wil jullie tegelijk oproepen op opnieuw met z’n allen achter deze club te gaan staan. Samen gaan we vooruit, stap voor stap. Ik nodig jullie mee uit op deze wandeling!

Geniet van een spetterende oudejaarsavond.
Tot 20 januari op de Freethiel!

Met sportieve groet,

Voorzitter Dirk Huyck