Go back

Ontwerp mee het nieuwe shirt van W-B!

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Het loopt goed op de Freethiel, dat is mooi. Toch kijken we al vooruit naar de toekomst. We mogen niet bij de pakken blijven zitten. Volgend seizoen spelen we opnieuw in een andere uitrusting. Om te bepalen hoe die er zal uitzien, hebben we jouw hulp nodig. Uiteraard hebben we onze eigen designers, maar we willen ons ook laten beïnvloeden door onze supporters. Je kan vanaf vandaag tot maandag 15 januari jouw inzending insturen. Je hoeft geen rekening te houden met sponsors, dat is geen vereiste.

Wordt jouw inzending als uiteindelijke uitrusting gekozen, dan is uiteraard het eerste exemplaar voor jou. We laten het zelfs signeren door alle spelers!

Stuur een mailtje met jouw inzending naar info@waasland-beveren.be