Go back

W-B deelt 1200 gratis kerstmutsen uit op Daknam

Voor de wedstrijd tegen Sporting Lokeren deelt Waasland-Beveren aan alle aanwezige supporters 1200 kerstmutsen uit.

Het is geweldig om te merken dat we in staat zijn om een kleine volksverhuizing te organiseren naar het Daknamstadion. Onze ploeg is erop gebrand om te tonen dat dit geapprecieerd wordt, laat dat duidelijk zijn!

De club wil ook haar duitje in het zakje doen en zal aan iedere aanwezige supporter een kerstmuts schenken. We roepen dan ook op om die voor en tijdens de wedstrijd op te zetten. We stralen geel en blauw uit, de kleuren van ons hart.

Deze actie is in samenspraak met de Supportersfederatie van Waasland-Beveren. Met z’n allen achter de ploeg en met de neuzen in dezelfde richting! Alle focus op de wedstrijd, daar draait het om. Jawel, bij iedereen in deze club.