Go back

W-B deelt cadeautjes uit

Tekst: Valy Van de Merlen & Martijn De Jonge - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren is een club met een groot hart. Alle supporters zitten diep in ons hart en we voelen ons ook verbonden. Zeker in deze periode waar warmte, licht en liefde centraal staat. Kerst draait niet alleen om grote of kleine wensen, maar om geluk en gezondheid voor alle mensen. De bewoners van vzw De Klaproos uit Kallo zullen daarom tegen KV Oostende uitgenodigd worden voor een gezellig, familiaal kerstdiner op onze club. Meer bepaald in één van onze skyboxen. Een prachtig initiatief dat we zullen organiseren in samenwerking met onze partners RemoFrit en Keurslagerij Van Gijsel.

De Klaproos heeft ook het hart op de juist plaats. Deze organisatie helpt mensen met een mentale of meervoudige beperking op maat in een warm en huiselijk kader, een combinatie van tehuis, kortverblijf of dagcentrum. Deze ingrediënten doen ons meteen aan de kerstperiode denken. Kerstman en kerstcheers op bezoek

Het wordt niet alleen voor de bewoners van De Klaproos een speciale avond, want uit goede bron hebben we vernomen dat de kerstman wel eens zou kunnen langskomen op de Freethiel. Wie weet heeft hij ook wat snoepgoed of cadeautjes bij voor de jongste supporters onder ons? Ook onze cheerleaders zullen in een speciale outfit het beste van zichzelf geven op onze grasmat.

Wij hopen op een fantastische avond voor de bewoners van vzw De Klaproos en u allen. Dat gelukzalige moment en die glimlach op jullie gezicht schenken, dat is goud waard. Laten we samen ons Waasland-Beveren roepen naar de overwinning!