Go back

W-B verlengt het contract van Maximiliano Caufriez

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren heeft zonet het contract van Maximiliano Caufriez opengebroken. De verdediger tekende een contract tot 2021 mét optie op een extra seizoen. Caufriez bewees dit seizoen al negen keer zijn waarde, hij stond al vier keer aan de aftrap dit seizoen. De forse verdediger bewees week na week dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Zijn vorige contract liep eind dit seizoen af. Deze contractverlenging is een beloning voor hem, maar ook van een ongelooflijk groot belang voor de club.

Voorzitter Dirk Huyck: “Ik kan niet genoeg benadrukken dat jong en Belgisch onze visie is én blijft. We hebben Caufriez vorig seizoen al kansen geboden, dit seizoen kreeg hij er ook enkele en hij greep ze met beide handen. Het was voor ons heel belangrijk om Max langer aan ons te binden, hij is het mooiste bewijs dat onze visie vruchten oplevert. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe coach met Max een gemotiveerde verdediger heeft die zal knokken voor zijn basisplaats.”