Go back

Haast je, de Ladies Night is bijna volzet!

Beste partner, supporter, sympathisant,
Liefste dames,

Komende zaterdag 20 januari is het weer zover…De tweede editie van onze Ladies Night.

Via deze weg willen we nogmaals een warme oproep om nu uw tickets voor de Ladies Night aan te schaffen… Na het succes van vorig jaar- ongeveer vierhonderd dames swingden op de Freethiel-, belooft de tweede editie opnieuw een succes te worden. Daar we niet heel veel tickets meer over hebben, raden we iedereen aan om er heel snel bij te zijn. Neem vriendinnen en familie mee, het wordt ongetwijfeld weer een fantastische avond. Onderaan dit bericht kan je je inschrijven!

Wat valt er dan allemaal te beleven? Wel, dat ontdek je op de flyer hieronder of via https://www.facebook.com/waaslandbeverenevents

Zeer belangrijk is dat we met  de Ladies Night ook dit jaar een goed doel sponsoren om zo, naast de reeds vele bestaande community projecten, ons maatschappelijk karakter niet uit het oog te verliezen.

Dit seizoen hebben we gekozen voor VZW Bijs : een vzw die kinderen ondersteunt met een verstandige en/of mentale handicap. Bijs is opgericht door een groep ouders van negen kinderen met een ernstige verstandelijke/mentale beperking. Wegens de ellenlange wachtlijsten om in opvang voor hun kinderen te voorzien, hebben zij samen besloten een huis te bouwen. Dit huis garandeert een  mooie toekomst voor elk van de negen kinderen.

Hopelijk tot zaterdag!