Go back

Royal Antwerp FC – Waasland-Beveren (02/02/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

We springen al even vooruit naar speeldag 25. Waasland-Beveren trekt op vrijdagavond 2 februari 2018 naar de Bosuil voor de wedstrijd tegen R. Antwerp FC. De aftrap is voorzien om 20.30 uur.

Er zijn 794 tickets beschikbaar gesteld voor de supporters van Waasland-Beveren. Daarvan zijn er 720 gereserveerd voor de supportersclubs van Waasland-Beveren. In vrije verkoop worden dus ongeveer zeventig tickets verkocht. Rijd je mee met de bus, haal je dus niet je eigen ticket. Je favoriete supportersclub regelt alles voor jou. Een ticket voor een volwassene (ouder dan zestien) kost twintig euro, kinderen jongeren dan zestien betalen vijf euro voor een zitplaats. We raden iedereen aan om met een supportersbus mee te rijden, voor auto’s is geen speciale parking voorzien.

Losse verkoop (niet via supportersclub)

Er zijn zeventig tickets beschikbaar voor vrije verkoop. Supporters die dus niet met de bus willen, maar met de auto, fiets of openbaar vervoer gaan moeten er snel bij zijn. Er wordt een beperking van vier per persoon (niet per identiteitskaart) opgelegd. Het is mogelijk om uw ticket te reserveren en af te halen voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be. Schrijf bij onderwerp ‘reservatie ticket Antwerp – afhaling Zulte Waregem’ en in de mail duidelijk de naam (max. vier) van de personen. Neem op de wedstrijddag zelf zeker je identiteitskaart mee. Verkoop op de Freethiel start vrijdagmiddag 26 januari.

Supportersclubs

  • Beverboys 150 plaatsen
  • Moet Kunnen 150 plaatsen
  • De Groene 100 plaatsen
  • Freethielboys 80 plaatsen
  • Sportief 80 plaatsen
  • WB United 50 plaatsen
  • Freethielvrienden 48 plaatsen
  • De Zuute 40 plaatsen

Bijzondere bepalingen aan de Bosuil

Het is verboden in het stadion geluidsversterkende en -verstorende middelen voorhanden te hebben en/of aan te wenden die naar het oordeel van de stewards onnodige hinder of overlast aan personen veroorzaken of kunnen veroorzaken of schade kunnen toebrengen aan iets of iemand anders en dat het geluid dat door een normale supporter kan worden voortgebracht te boven gaat.

Het binnen brengen van dieren in het stadion is aan andere dan de personen, die belast zijn met het handhaven van de orde, waaronder de politie, verboden.

Het in het stadion verkopen of verdelen of uitdelen of te koop aanbieden van handelswaren is slechts toegestaan mits schriftelijke toelating van de organisator of eigenaar van het stadion en met inachtname dat de van overheidswege vereiste vergunningen voorhanden zijn.

De organisator behoudt zich het recht voor deze verkoop in zijn geheel te verbieden of te doen staken op bepaalde tijdstippen en/of bepaalde delen van het stadion zonder dat hij kan verplicht worden hiervoor een schadevergoeding, van welke aard die ook zou kunnen zijn, te moeten betalen.

Iedere supportersactie of individuele actie dient aangevraagd en goedgekeurd te worden door het clubbestuur.

Cosmeticaproducten zijn onder normale vorm toegelaten evenals vlaggenstokken. De vlaggenstokken moeten voldoen aan volgende voorwaarden:

Max. 2,2m lengte – een max. doormeter van 22mm en vervaardigd uit dunwandige PVC.