Go back

Succesvolle evenementen zaterdag!

tekst: Martijn De Jonge | foto's: Jean Bonjean en Geert Franquet

Zaterdag werd er met momenten knap voetbal gebracht op onze nieuwe grasmat. De match werd afgesloten met een 3-1 overwinning voor onze geel-blauwe Leeuwen, fantastisch! Bovendien werd voor de tweede keer onze Ladies Night georganiseerd. We konden opnieuw rekenen op veel belangstelling en we merkten zelf dat het een schot in de roos was. Achteraf hoorden we van heel wat vrouwen wat een geweldige avond zij hebben beleefd. Dat is uiteraard waar het om draait. Indien er opmerkingen zijn, met het oog op een nieuwe succesvolle derde editie, mag je ons zeker contacteren!

Ook café E werd door burgemeester Van De Vijver, schepen Claus, ondervoorzitter Jozef Van Remoortel en bestuursleden Jan Coene en Hennie Van Hijsel officieel geopend. Het café is heel knap geworden, al zeggen we het zelf. Het ademt geel-blauw, het ademt supportersbeleving; wij hopen dat jullie zich daar volledig thuis voelen. Opnieuw een mooie stap richting maximaal comfort!