Go back

Supportersavond op 17 januari!

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Beste supporters,

de jaarlijkse supportersavond/nieuwjaarsdrink zal plaatsvinden op woensdag 17 januari 2018. Supporters zijn welkom vanaf 18.30 uur, de officiële start is om 19.00 uur. Voor het eerst zal de supportersavond doorgaan in de Business Club van Waasland-Beveren, niet in het Themacafé. Het is het ideale moment om al jouw vragen te stellen aan de sportieve leiding van Waasland-Beveren. Voorzitter Dirk Huyck zal aanwezig zijn, net als onze nieuwbakken hoofdtrainer.

We roepen iedere supporter die normaal op social media reageert, positief of negatief, om aanwezig te zijn op deze avond. Je kan face-to-face spreken met iedere betrokkene. Onze sportieve cel heeft niet (altijd) de tijd om alles te lezen op social media en we vinden het van een ongelooflijk groot belang dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Heb je dus vragen over het sportieve, infrastructurele of clausules, mis deze kans niet. Voorzitter Dirk Huyck, trainer Sven Vermant en speler Joachim Van Damme en Tuur Dierckx zullen aanwezig zijn. Naar goede gewone zal Patrick Van Wesemael de moderator van de avond zijn.

Hopelijk tot dan!