Go back

Waasland-Beveren – STVV (20/01): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

We kunnen eindelijk weer voetballen. Waasland-Beveren werkt zaterdag de eerste speeldag na de winterbreak af, de 22ste van het seizoen reeds. De wedstrijd tegen STVV wordt om 20.00 uur op gang gefloten door scheidsrechter Wim Smet.

Waasland-Beveren en STVV kwamen mekaar al acht keer tegen. De Limburgers konden vijf keer winnen, onze Leeuwen slechts drie keer. Afgelopen seizoen wonnen onze Leeuwen overtuigend met 3-1. Op Stayen ging W-B met 4-1 de boot in. In Play-off II trok STVV tweemaal aan het langste eind. Op zaterdag 26 augustus 2017 ging W-B op speeldag vijf de boot in op Stayen. Igor Vetokele zorgde voor het enige doelpunt, een kwartier voor affluiten. W-B kon niet meer tegenscoren.

STVV bekleedt momenteel de zesde stek in het klassement. Ze staan dus momenteel op een onverhoopte Play-Off I-positie. Waasland-Beveren valt net buiten de top tien, maar zal er alles aan doen om die na dit weekend opnieuw in te duiken. W-B heeft nu 25 punten, STVV heeft er slechts vier meer. Mits een overwinning kan Waasland-Beveren dus op een punt komen van de Kanaries.

Selectie: Demir, De Schutter, Buatu, Boljevic, Marquet, Mmaee, Ndiaye, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Cools, Myny, Roef, Morioka, Schryvers, Dierckx, Camacho, Thelin, Janssens

Praktisch

Uitzonderlijk, vanwege de Ladies Night, mogen de silver abonnees nu zaterdag via ingang C en Lounge C i.p.v. ingang A en Lounge A naar binnen. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kunnen ze in Lounge C terecht. Jullie behouden dezelfde zitplaatsen uiteraard in het stadion zelf…
De Ladies en de club danken u voor uw begrip!

Cashback World; krijg 5% van uw consumptiesaldo terug!

Tot slot, supporters, kan u zaterdag 5% van het opgeladen bedrag van uw drankkaart gratis krijgen, dit dankzij onze sponsor Cashbackworld.

Het enige dat u hoeft te doen is hetzij uw Cashbackworld kaart meebrengen, hetzij u hiervoor registreren bij Cashbackworld zelf, zij langskomen in ons stadion.

Tuur Dierckx scoort nu ook voordeel met zijn Waasland-Beveren Cashback Card. Ben je benieuwd hoe? Ontdek het in de onderstaande video!