Go back

De fietsende Freethielfan: leg je auto aan banden

Tekst & Foto: Valy Van de Merlen & Brent Dalemans

Zaterdag 24 februari ontvangen we KAA Gent op de Freethiel. We verwachten weer heel wat supporters voor deze wedstrijd. Daarom willen we onze supporters activeren om met de fiets naar het stadion te komen.

We moedigen niet enkel onze supporters aan, maar willen hen ook belonen. Zij die zaterdag de wedstrijd bijwonen met de fiets maken kans op een gepersonaliseerd fluohesje, gesigneerd door onze aanvaller Olivier Myny. Naast deze fluohesjes zijn er ook tal van andere prijzen te winnen. Olivier nam onlangs deel aan de Grote Verkeerscup, een campagne in samenwerking met de Pro League waar hij onze supporters reeds opriep hun kennis van het verkeer opnieuw op te frissen. Nu roept Olivier jullie op om met de fiets naar de wedstrijd te komen!

Bij aankomst aan de fietsrekken krijg je als Fietsende Freethielfan een invulstrookje waarop je uw gegevens (naam, voornaam & e-mailadres) kan invullen. Het briefje kan je voor- tijdens en na de wedstrijd deponeren in onze collectebus “De Fietsende Freethielfan” ter hoogte van de fietsenrekken. Ook via sociale media kan je deelnemen. Maak zaterdag, voor aanvang van de wedstrijd, een foto van jezelf aan één van onze fietsenstallingen en plaats hem op Twitter met de hashtag #defietsendefreethielfan.

De winnaars van deze actie worden gekozen door middel van een willekeurige trekking. Deze worden op onze website bekendgemaakt op woensdag 28 februari. De gelukkigen mogen, vanaf donderdag 1 maart, hun prijs afhalen aan ons onthaal in de centrale inkomhal.

Kom je al geruime tijd naar onze wedstrijden met de fiets, maar heb je geen weet van onze fietsenstallingen? Wij hebben rond het Freethielstadion namelijk twee grote fietsenstallingen. Klik hier voor meer info.