Go back

Excel Mouscron – Waasland-Beveren (18/02/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zondagavond naar Le Canonnier. W-B en Excel Mouscron spelen dan de laatste wedstrijd van speeldag 27. Scheidsrechter Bart Vertenten zal de wedstrijd om 20.00 uur op gang fluiten.

Ticketing

Excel Mouscron stelt 1482 plaatsen ter beschikking van de bezoekers. Een volwassene betaalt twaalf euro om te staan en zeventien euro om te zitten. Een kind betaalt zes euro om te staan en acht euro om te zitten. Mindervalide supporters die de wedstrijd willen bijwonen betalen zeventien euro, de begeleiders komen gratis. Stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be. De loketten in Moeskroen zullen geopend zijn vanaf 18.30 uur. Er wordt geen specifieke voorverkoop op de Freethiel georganiseerd. Supportersclubs die graag toch hun tickets op voorhand hebben kunnen telefonisch contact opnemen met het secretariaat via 03 750 25 00.

Veiligheid

Muziekinstrumenten zijn niet toegelaten tenzij vooraf aangevraagd.

Tifo’s met provocerende teksten zijn ten strengste verboden.

Supportersfederatie

Nog geen informatie van de supportersclubs ontvangen.