Go back

Freethielnieuws (19/02): Heel wat A-kernspelers bij beloften | stockverkoop

tekst en foto: Martijn De Jonge

Vanavond spelen onze beloften opnieuw in het Puyenbekestadion. De wedstrijd tegen Zulte Waregem B wordt afgetrapt om 19.30 uur. Van onze A-kern sluiten heel wat spelers aan. Niels De Schutter, Valtteri Moren, Jonathan Buatu Mananga, Joachim Van Damme, Floriano Vanzo, Louis Verstraete, Cherif Ndiaye, Merveille Goblet, Daam Foulon, Beau Ponnet, Olivier Myny, Jur Schryvers, Niels Verburgh en Mathias Janssens zullen de rangen komen versterken. Abonnees mogen de wedstrijd gratis bijwonen; niet-abonnees betalen vijf euro.

Komende woensdag staat opnieuw een openingsmoment van de stockverkoop op het programma. Onze medewerkers zullen van 17.00 uur tot 21.00 uur Café E opnieuw openen om onze fans de kans te geven hun favoriete kledij aan te kopen. Wees erbij!