Go back

Schreeuw geel en blauw naar de overwinning!

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Aanstaande zaterdag ontvangt Waasland-Beveren om 20.30 uur KAA Gent op de Freethiel. De Buffalo’s doen het heel goed sinds de aanstelling van Yves Vanderhaeghe en staan knap en stevig vierde. Waasland-Beveren doet het ook heel goed onder nieuwe trainer Sven Vermant. Geel-blauw verloor nog geen enkele wedstrijd in 2018, een unicum! Bovendien kunnen onze Leeuwen zaterdag opnieuw een grote stap richting Play-Off I zetten. Na jaren van voetbal in de buik van het klassement, is dit een knappe stap vooruit. Redenen genoeg om zaterdag naar de Freethiel af te zakken en te tonen dat het voetbal leeft in Beveren! Koop je ticket online aan via deze link of kom morgen nog langs tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Ook zaterdagvoormiddag zijn we geopend tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Als je zaterdag met de fiets komt, maak je trouwens kans op een gesigneerd fluohesje van Olivier Myny. Leg de auto aan banden en wees de beste fietsende Freethielfan! Met z’n allen naar het stadion, liefst met de fiets.

Tot zaterdag!