Go back

Spelers op bezoek bij Vrije Basisschool Wonderwijs

Dinsdagmiddag kregen de leerlingen van de vrije basisschool Wonderwijs bezoek van onze kapitein Rudy Camacho, Valtteri Moren en Aleksandar Boljevic. Wonderwijs won vorig jaar tijdens onze W-B Cup finale de fair playprijs. Als beloning mochten de leerlingen vorig seizoen in POII als eens oplopen met onze spelers tegen Royale Union Saint-Gilloise en kregen ze nu dus het bezoek van drie basisspelers.

Na een kennismaking, waar de leerlingen allerlei vragen mochten stellen, waagden Rudy, Vallteri en Aleks zich zelfs aan een wedstrijdje tussen het vijfde en zesde leerjaar. Daarna toonden ze hun kunnen tijdens een penalty cup en freestyle jongleren. Uiteraard maakten ze nog geruime tijd om handtekeningen uit te delen aan alle kinderen.

Op 7 maart staat de finale van de W-B Cup 2018 op het programma in het Freethielstadion. Benieuwd wie deze editie gaat lopen met de prijs van sportiefste school uit Beveren!

Voor een fotoreportage, klik op onderstaande foto.