Go back

Waasland-Beveren – KAA Gent (24/02/2018): selectie en voorbeschouwing

tekst: Brent Dalemans en Martijn De Jonge | foto: Martijn De Jonge

Zaterdagavond neemt Waasland-Beveren het thuis op tegen KAA Gent. De wedstrijd tegen de Buffalo’s zal om 20.30 uur op gang gefloten worden door scheidsrechter Jonathan Lardot.

Waasland-Beveren kon in het verleden niet al te veel punten sprokkelen tegen Gent. Van de dertien confrontaties won de Gantoise elf keer, een keer werden de punten verdeeld en een keer haalde geel-blauw de drie punten binnen. Nog nooit konden onze Leeuwen de Buffalo ’s verslinden op de Freethiel, tijd om daar verandering te brengen. Voor de winterstop wonnen de Gentse manschappen onder leiding van Yves Vanderhaeghe met 2-0 in de Ghelamco Arena.

KAA Gent is goed op dreef en is na een matige seizoenstart al zeker van een plek in play-off 1. Waasland-Beveren verloor nog geen enkele keer met Sven Vermant aan het roer. Toch moet deze wedstrijd gewonnen worden om de droom om play-off 1 te spelen in stand te houden. Daarop rekenen onze Leeuwen op de steun van jullie, supporters.

Onze coach kan de wedstrijd aanvatten met een vrijwel fitte kern. Enkel de langdurig geblesseerden moeten verstek geven voor de partij.

Selectie: Demir, Buatu, Van Damme, Boljevic, Mmaee, Vanzo, Verstraete, Ndiaye, Angban, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Myny, Roef, Schryvers, Camacho, Verburgh, Thelin, Aït-Atmane, Janssens